KINDERVAKANTIEWERK LEUKEN
DE LEUKSTE WEEK VAN HET JAAR!

Kindervakantiewerk Leuken is een stichting die iedere tweede week van de zomervakantie activiteiten organiseert voor kinderen die woonachtig zijn in de wijken Leuken en Vrouwenhof (Weert). Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die ervoor probeert te zorgen dat elk kind vijf dagen vol gezelligheid en plezier beleeft!


LEES MEER OVER KVW BEKIJK HET PROGRAMMA
ACTIEF & LEUK
DIT WIL JE NIET MISSEN!

Kindervakantiewerk Leuken is een stichting die iedere tweede week van de zomervakantie activiteiten organiseert voor kinderen die woonachtig zijn in de wijken Leuken en Vrouwenhof (Weert). Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die ervoor probeert te zorgen dat elk kind vijf dagen vol gezelligheid en plezier beleeft!


LEES MEER OVER KVW BEKIJK HET PROGRAMMA

ALGEMENE INFORMATIE

Wat is KVW Leuken

Kindervakantiewerk Leuken is een stichting die iedere tweede week van de zomervakantie vijf dagen vol activiteit, gezelligheid en plezier organiseert. KVW Leuken bestaat al vanaf het jaar 1970 en is haast onmisbaar voor de samenleving van Leuken. Aangezien al jarenlang deze week vol enthousiasme wordt georganiseerd brengt nu menig ouder die vroeger aan KVW heeft meegedaan als kind, hulpleiding of leiding, zelf hun kroost naar KVW Leuken. Hier zijn we dan ook zeer trots op!

KVW Leuken bestaat al vanaf 1970 en is haast onmisbaar voor de samenleving van Leuken. Aangezien al jarenlang deze week vol enthousiasme wordt georganiseerd brengt nu menig ouder die vroeger aan KVW heeft meegedaan als kind, hulpleiding of leiding, zelf z'n kroost naar KVW Leuken. Hier zijn we dan ook zeer trots op!

Voor wie is KVW Leuken

Kindervakantiewerk Leuken is in eerste instantie voor kinderen die woonachtig zijn in de wijk Leuken en Vrouwenhof. Tot onze doelgroep behoren de kinderen van de basisschool van groep 1 (minimum leeftijd vier jaar) t/m groep 8. Ook mogen de vriendjes, kennissen of neefjes en nichtjes van u die niet op Leuken wonen meedoen, ze zullen zich dan wel even moeten opgeven.

De inschrijving voor de kinderen van groep 1 en groep 2 is altijd onder voorbehoud. Dit heeft te maken met het feit dat deze week geheel door vrijwilligers wordt gedragen. De Stichting zet zich in voor een veilige en verantwoordelijke week, waar de leidingsbezetting natuurlijk een grote rol in speelt. Als we dus te weinig leiding hebben zijn we genoodzaakt om de groepen 1 en 2 niet mee te laten doen. Hier wordt u dan uiteraard tijdig van op de hoogte gebracht.

Verzekering

Tijdens de week zijn de kinderen WA verzekerd via de Stichting Kindervakantiewerk Weert.
Dit wil zeggen dat indien uw kind schade berokkend aan derden (dus niet aan kinderen of eigendommen van KVW Leuken), de leiding hiervoor aansprakelijk wordt gesteld. Zij wordt hiervoor tijdens de week verzekerd. Dit is echter alleen van toepassing in de periode van vertrek tot terugkomst.

Verder geldt de algemene regel dat de eerst afgesloten verzekering geldt boven alle andere verzekeringen. Wij gaan er vanuit dat u zelf een ongevallen- en ziektekostenverzekering voor uw kind heeft afgesloten. De leiding kan en wil niet aansprakelijk gesteld worden voor niet verzekerde deelnemende kinderen! We verzoeken u dan ook om het aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen, zodat we bij eventuele ongevallen snel kunnen handelen.

Kosten

Aan deelname aan Kindervakantiewerk Leuken zijn kosten verbonden. Om deel te nemen aan KVW 2020 zijn de kosten voor de hele week €23,- (excl. administratiekosten). In dit bedrag zit alles inbegrepen, behalve het zakgeld wat u uw kind eventueel meegeeft bij zwem- of speeldagen. Dit zal duidelijk aangegeven worden in het boekje.

Om het inschrijfgeld laag te kunnen houden zijn we afhankelijk van sponsoren. Dus heeft u zelf een bedrijfje en wilt u ervoor zorgen dat de kinderen een nog leukere KVW week kunnen hebben, neem dan even contact op!

Voor het inschrijven organiseert KVW Leuken een inschrijfavond. Bent u helaas niet in de gelegenheid om uw kind op deze avond in te schrijven, dan kunt u via onze website uw kind online inschrijven. Voor het online inschrijven zijn wij genoodzaakt administratiekosten in rekening te brengen.

Stichting KVW Weert

Stichting KVW Leuken is een organisatie die onder de overkoepelende organisatie Stichting KVW Weert valt.

Op de volgende website vindt u meer informatie over Stichting KVW Weert en de beleidstukken van onze overkoepelende samenwerking.

www.kvwweert.nl